KAN SLIPES FLERE GANGER

En standard trestavs parkett kan slipes flere ganger. forteller Kozomara D. Bozidar i Seagull Gulvsliper. Han har 30 års erfaring som gulv-sliper, med prosjekter som skoler, opera, museet og hundrevis av private hjem på samvittigheten. Hvor lenge gulvet varer før det må slipes, vil variere, men etter en 15 års tid vil det ved normal bruk være så slitt at det er på tide å gjenta handlingen. Det vil si at parketten kan være noe av det som sist må skiftes ut i en bolig. Sliper du den tre ganger, trenger du ikke bytte den ut før om 60-70 år. Tenk om man kunne si det samme om bad, kjøleskap eller kjøkkendører? – Svært mange kontakter oss og lurer på om det er mulig å slipe gulvet de har. De vet kanskje ikke om det har vært slipt før eller hva slags type gulv det er. Til det må vi alltid svare at det ser vi ikke før vi er på befaring, sier Johansen. Han påpeker at laminat ikke kan slipes – det må. være parkett eller heltre. Også trapper og kjøkkenbenker av tre kan slipes og bli som nye.

Leave a Comment